Sup Cadeaubon, leuk om te geven leuk om te krijgen. Kadobon voor suppen

Sup cadeaubon

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een avontuurlijk persoon in je leven? Geef een cadeaubon van Supschool Cup of Sup! Met deze cadeaubon geef je iemand de mogelijkheid om te genieten van een onvergetelijke ervaring op het water.

Supschool Cup of Sup is een toonaangevende supschool die gevestigd is in een prachtige omgeving. Ze bieden een breed scala aan sup-activiteiten, lessen en tours voor zowel beginners als ervaren suppers. Met een cadeaubon van Supschool Cup of Sup kunnen ontvangers kiezen uit verschillende opties, waaronder lessen om de basisprincipes van het suppen te leren, begeleide tours om adembenemende landschappen te verkennen, of zelfs deelname aan leuke sup-evenementen.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, feestdag of gewoon om iemand te verrassen, een cadeaubon van Supschool Cup of Sup is een originele keuze voor iedereen die van avontuur en water houdt. Bovendien kunnen de ontvangers zelf bepalen wanneer ze van hun cadeau willen genieten, en welke sup activiteit ze willen komen doen.

Sup cadeaubon Rick, tamara & James Hond

Je kan een Sup Cadeaubon vanaf € 12,50 aanschaffen en is voor ieder bedrag daarboven mogelijk. Op elke Sup cadeaubon kan je een korte persoonlijke tekst laten zetten. Gewoon een korte zin of twee zinnen.
De cadeaubon wordt per mail verstuurd, zodat je hem zelf kan uitprinten en geven wanneer jou dat uitkomt.

Een aantal voorbeelden wat je allemaal met een cadeaubon kan doen:

Je kan ook een specifieke tour cadeau geven of een Sup Strippenkaart.

Heb je nog vragen over een cadeaubon? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee in alle mogelijkheden.