Genieten tijdens een kinderfeestje op de sup

Ben je bezig met het plannen van een evenement of festival en zoek je naar de perfecte manier om je gasten te verrassen? Zoek niet verder! Voeg een vleugje avontuur en waterplezier toe aan je gelegenheid met Supschool Cup of Sup. Onze ervaring in het organiseren van SUP evenementen voegt een uniek element toe aan jouw festiviteiten.

Stel je voor: SUPpen tijdens jouw festival of evenement, een ervaring die je gasten nooit zullen vergeten. Of je nu op zoek bent naar actievolle activiteiten zoals SUP Fit om de energie op te voeren, of je wilt deelnemers helpen ontspannen met Mindful SUPpen te midden van de festiviteiten, we hebben een scala aan mogelijkheden. Als je op zoek bent naar een mix van plezier en beweging, bieden we ook leuke SUPtours met korte clinics aan, waardoor je gasten zowel kunnen genieten van het paddelen als nieuwe vaardigheden kunnen leren.

Het beste van alles is dat we flexibel zijn en samen met jou mee denken om de perfecte SUP ervaring op maat te creëren die naadloos aansluit op de thema’s en doelstellingen van jouw evenement. Onze getalenteerde gediplomeerde instructeurs zullen ervoor zorgen dat alle deelnemers, ongeacht hun vaardigheidsniveau, een veilige en plezierige tijd op het water hebben.

Waarom zou je genoegen nemen met het gebruikelijke, als je je gasten kunt trakteren op een buitengewone SUP ervaring? Voeg de SUPpen toe aan je evenement en creëer herinneringen die nog lang na afloop zullen blijven hangen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samenwerken om jouw festival of evenement naar een hoger niveau te tillen!

Sup Festival en evenement op locatie
Triatlon Dirkshorn evenement op locatie veiligheid

Maak je evenement in Noord-Holland onvergetelijk met onze avontuurlijke Supschool Cup of Sup! Dankzij onze trailer zijn we overal aanwezig. Wij regelen alles, inclusief gediplomeerde, ervaren SUP instructeurs en hoogwaardige materialen. Laat de organisatorische last achterwege en laat ons het SUP gedeelte verzorgen. Creëer een unieke ervaring voor je gasten, zonder gedoe.

Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op via de onderstaande staande knop en laat ons jouw evenement transformeren in een festival vol plezier en avontuur!

Vermeld de volgende gegevens bij de aanvraag:

Voor_ en achternaam
Telefoonnummer
Korte beschrijving van het evenement
Datum en tijdstip
Welke doelgroep
Eventuele bijzonderheden

Wij checken deze reservering in de agenda, en bellen of mailen terug om alles door te spreken.

Reserveer hier!

Op welk festival en evenement zijn we geweest:

Feeling Fit Festival:

Feeling Fit Festival evenement in Schagen

Kom jij Zaterdag 16 September voor die toffe dansworkshop, of wil je alle ins- en outs weten over gezonde voeding, je ademhaling onder controle krijgen terwijl jij dat koude ijsbad instapt?

Dan is het Feeling Fit Festival in Schagen, voor jou. Want goed zorgen voor lichaam en geest is belangrijk. Vitaal worden en blijven. Een evenement om nieuwe dingen te ontdekken. Samen te zijn, te lachen, te bewegen, te verbinden maar ook om te leren. Leren wat bij jou past, waar jij blij van wordt. Bewust genieten en ontspannen door inspannen.

Bewegen, lezingen en gezonde/bewuste producten staan deze dag centraal.
Met een divers food aanbod, stands en workshops op het gebied van bewegen en gezondheid is dit JOUW dag. Een dag om te genieten!

Wij verzorgen Sup Clinics en Sup Bootcamp gedurende deze hele dag. Beleef jij HET Feeling Fit Festival met ons mee?

Nazomerfeesten Sint Pancras:

Nazomerfeesten Festival evenement in Sint Pancras

Tijdens de Nazomerfeesten is er weer Suppen op de IJsbaan in Sint Pancras! Op Zaterdag 9 september vanaf 11.00 uur. Wil je meedoen?

Wil je deze sport een keer komen proberen. Supschool Cup of Sup uit Broek op Langedijk komt sup clinics geven op de ijsbaan. Voor jong en oud (met natuurlijk een zwemdiploma). Bij het inschrijfformulier kan je je inschrijven.

Er zijn starttijden waarop je kan inschrijven:

11.00 – 11.45
12.15 – 13.00
13.30 – 14.15
14.45 – 15.30

Ben je na de sup clinic enthousiast geworden over de leuke sport kijk dan op de website van supschool Cup of Sup voor meer mogelijkheden op de sup.

Tijdens de Nazomerfeesten vragen we €6,- voor een clinic van 45 minuten. Schrijf je snel in want er is beperkt plaats.

Aanmelden (tot vrijdag 8 september 15.00 uur)

Triatlon Dirkshorn:

Triathlon Festival evenement in Dirkshorn

Supschool Cup of Sup staat op Zaterdag 9 September paraat om triatleten van de Van der Voort Groep Triatlon Dirkshorn te ondersteunen tijdens het zwemmen, met volledig overzicht en waterveiligheid als prioriteit.

Maar dat is nog niet alles! Na het zwemparcours wacht een nieuw avontuur: Supschool Cup of Sup organiseert twee geweldige SUPclinics op de prachtige wateren van Dirkshorn 🌊. Open voor zowel kinderen als volwassenen, deze SUP tour belooft plezier voor iedereen.
De starttijden zijn om 14.45 uur en 16.00 uur.
Mis deze kans niet – slechts €15,- inclusief supmaterialen. Met 15 plekken per tour, is vroeg reserveren slim!

Meer informatie over de triatlon op Zaterdag 9 September vind je HIER. Reserveren voor de suptour op 9 September in Dirkshorn kan in onze eigen agenda.
Doe mee en maak van de triatlon een onvergetelijke belevenis!”

Vermeld de volgende gegevens bij de aanvraag:

Voor_ en achternaam
Telefoonnummer
Korte beschrijving van het evenement
Datum en tijdstip
Welke doelgroep
Eventuele bijzonderheden

Wij checken deze reservering in de agenda, en bellen of mailen terug om alles door te spreken.

Reserveer hier!

Suppen met je hond

Ontdek Suppen met Je Hond in Broek op Langedijk Ben jij op zoek naar een avontuurlijke activiteit om samen met je trouwe viervoeter te ondernemen? Dan is suppen met je hond bij Supschool Cup of [...]

  • www.supwebshop.com Sup kopen? vraag voor info bij supschool Cup of Sup of Supschool Alkmaar naar de mogelijkheden om te testen

Sup Kopen: Ontdek de perfecte sup voor jou

Sup kopen Het kopen van een supboard is een belangrijke beslissing voor iedereen die wil genieten van de opwindende wereld van suppen. Bij Supschool Cup of Sup begrijpen we de behoefte aan kwaliteit en keuze, [...]

  • Wat elke supper moet weten

10 dingen die elke supper moet weten.

10 dingen die elke supper moet weten. Dat suppen één van de leukste dingen om te doen is, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Wel zijn er een aantal dingen die elke supper moet weten. Dit [...]