Full Moon Suptour

Echt iets voor op je bucketlist!

We nemen je in het magische licht van de volle maan mee op een sup tour door het Noord-Hollandse Duizend Eilandenrijk in Broek op Langedijk. De supboards versieren we met de mooiste verlichting.

De tijdsduur van de gehele tour is 2 uur. Inclusief briefing, wetsuits aan/omkleden en supboards versieren. Iedereen kan deelnemen aan deze super avontuurlijke Full Moon tour. Zowel gevorderde als beginnende suppers.

Voor beginnende suppers hebben we ook zeer stabiele supboards. De kans dat je in het water valt is echt heel klein. Ook hebben we een heerlijk warm wetsuit voor je. Er is altijd bij deze tour een gediplomeerd instructeur aanwezig, die beginners ook de basis van het suppen leren. We laten je niet zomaar het water opgaan, maar begeleiden je zodat je deze tour prima als beginner kunt maken!

Let op: De Full Moon Suptour is er maandelijks, maar vol=vol.

Reserveer hier.

FULL MOON DATA 2024

Dinsdag 23 April
Donderdag 23 Mei
Zaterdag 22 Juni
Zaterdag 20 Juli
Zondag 21 Juli
Maandag 19 Augustus
Zondag 18 September (SUPERmaan)
Donderdag 17 Oktober (SUPermaan)

De tijden van de volle maan en dus ook van de sup tour zijn iedere maand verschillend. Dat hangt helemaal af van wanneer de maan opkomt en zichtbaar is. De tijden vind je in het reserveersysteem op de website.