☯ Ga je mee op avontuur? Twee dagen lang genieten van tijd voor jezelf. Om de energie in jou weer te voelen stromen en om weer in verbinding te komen met de intuitie en wijsheid in jou. Genietend van het buiten zijn, van de volle maan SUP tocht, van ontspannende meditaties, stiltewandelingen en mindfulness oefeningen. Het is de ideale combinatie van ontspanning en toch lekker actief bezig zijn. ❥ Ontspan ❥ Onthaast ❥ Ontmoet ❥ Jij: Op nummer 1 ❥

☯ Het weekend-retreat organiseren wij, Jennifer en Marjon, voor iedereen die behoefte heeft aan rust en tijd voor zichzelf. To retreat betekent letterlijk: jezelf terugtrekken en dat is precies wat een retreat met je doet. Vertraag en laad jezelf weer helemaal op. Ontsnap een paar dagen uit de sleur van de dagelijkse drukte en geef je lichaam en geest de ruimte en rust die ze nodig hebben.

☯ Het Retreat vindt plaats van zaterdag 8 & zondag 9 oktober op een unieke locatie in de natuur, in de plaats Warmenhuizen. Jennifer en Marjon nemen je twee dagen lang mee op avontuur waarbij je onder andere een prachtige Full Moon SUP tocht gaat beleven, meditaties voor verbinding en verdieping met jezelf, een stiltewandeling op het strand en een Sjamaan gaat ontmoeten die je de energetische kracht uit de Indianenstam laat voelen. En er is nog veel meer….

☯ SUPPEN doen we in het prachtige en unieke natuurgebied Het Rijk der Duizend Eilanden. Verdwalen tussen de vele eilandjes die het gebied rijk is waarbij je onderweg vele dier- en vogelsoorten kunt spotten en langs de oudste groenteveiling van Europa supt.

☯ Er is ruimte voor een kleine groep, maximaal 10 personen. Je verblijft per 2 of per 3 personen in je eigen huisje met privé sanitair. De ligging is uniek met een fantastisch, weids uitzicht. Verblijf van 1 nacht en maaltijden (ontbijt, lunch en diner + thee, koffie en sappen) zijn inbegrepen.

☯ Verwen jezelf met dit te gekke Mindful SUP Retreat en ga aan het einde van het weekend volledig opgeladen en vol energie weer naar huis.

Het huisje beschikt over:

-Douche, toilet en wastafel

-Koelkast

-TV

-Privé terras

-Tweepersoonsbed + evt extra bed voor 3e persoon

Wat is inbegrepen?

De prijs van het volledig verzorgde retreat van twee dagen is € 299,-. Wat is hierbij inbegrepen:

Één overnachting in een volledig ingericht huisje

Maaltijden (ontbijt, lunch & diner)

Sappen, thee en water

Toffe goodiebag

Begeleiding en materialen bij alle onderdelen tijdens het retreat door gediplomeerde trainers en instructeurs

Programma

Zaterdag – Aanvang 10.30 uur

Ochtend

➤ Welkom & Kennismaking

➤ Bijzondere reis met een Sjamaan

➤ Vegan lunch

Middag

➤ Yoga

➤ Mindful & stiltewandeling

➤ Vrije tijd

➤ Gezamenlijk diner

Avond

➤ Magische Full Moon Suptour

➤ Korte meditatie

Zondag

Ochtend

➤ Morning meditatie & yoga flow

➤ Ontbijt

➤ IJsbad ervaring (onder begeleiding van gediplomeerd instructeur)

Middag

➤ Vegan lunch

➤ Meditatief schrijven

➤ Mindful Walk

Afsluiting 16.00 uur

➤ Bodyscan voor een goede gronding

Wie zijn wij?

Jennifer is eigenaresse van Supschool Cup of Sup. Al jaren is zij fanatiek supper en is Internationaal gediplomeerd SUP en water-rescue instructeur. Met veel plezier begeleidt zij al jarenlang suptours voor jong en oud – van Full Moon Suptours tot kinderfeestjes, van Sup-Yoga tot Cleaning-(S)up en nog veel meer.

Marjon is eigenaresse van het reisconcept Vakantieadres Onbekend waarbij zij reizen verzorgt naar unieke slaapplekken op bestemming onbekend. Naast haar liefde voor reizen en jarenlange ervaring in de reiswereld, houdt zij zich ook actief bezig met mindfulness, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Zij is gediplomeerd Reiki-, Yoga- en Mindfulness coach en reikt je tijdens het retreat graag allerlei tools aan zodat je rust, verdieping en ontspanning zult ervaren en meer vanuit je intuïtie en je hart kunt leven.

“Wij kunnen niet wachten om jou mee te nemen op dit avontuur. Met een fijne combinatie van actief bezig zijn (SUP & Yoga) en de ontspanning die je vindt in meditaties en mindfulness practices is dit een uniek en volledig verzorgd retreat. Wij zorgen ervoor dat je na deze dagen volledig opgeladen en als nieuw naar huis gaat”.

Heel graag tot dan! Liefs, Jennifer & Marjon