☯ Ga je mee op avontuur? Drie dagen lang genieten van you-time, van heerlijk actief bezig zijn en van de prachtige natuur! Uitrusten ⋆ Opladen ⋆ Bijtanken!

☯ Het weekend-retreat organiseren wij, Jennifer en Marjon, voor iedereen die behoefte heeft aan tijd voor zichzelf. Tijd om weer volledig op te laden en te ontsnappen uit de dagelijkse drukte zodat er weer ruimte en helderheid in je hoofd ontstaat en dat je lijf weer volledig gegrond en ontspannen is.

☯ Het Retreat vindt plaats van vrijdag 12 tot zondag 14 augustus op een unieke locatie in de natuur, in de plaats Warmenhuizen. Jennifer en Marjon nemen je drie dagen lang mee op avontuur waarbij je onder andere een prachtige Full Moon SUP tocht gaat beleven, meditaties voor verbinding en verdieping met jezelf, een stiltewandeling op het strand en een Sjamaan gaat ontmoeten die je de energetische kracht uit de Indianenstam laat voelen. En er is nog veel meer….

☯ SUPPEN doen we in het prachtige en unieke natuurgebied Het Rijk der Duizend Eilanden. Verdwalen tussen de vele eilandjes die het gebied rijk is waarbij je onderweg vele dier- en vogelsoorten kunt spotten en langs de oudste groenteveiling van Europa supt.

☯ Er is ruimte voor een kleine groep, maximaal 10 personen. Je verblijft per 2 of per 3 personen in je eigen huisje met privé sanitair. De ligging is uniek met een fantastisch, weids uitzicht. Verblijf van 2 nachten en maaltijden (ontbijt, lunch en diner + thee, koffie en sappen) zijn inbegrepen.

☯ Verwen jezelf met dit te gekke Mindful SUP Retreat en ga aan het einde van het weekend volledig opgeladen en vol energie weer naar huis.

==========================
Prijs Mindful SUP Retreat: € 498,- all in
Incl. twee overnachtingen in een privé huisje (gedeeld met 2 of 3 personen), maaltijden (ontbijt, lunch en diner + thee, koffie en sappen)
==========================

Programma:
Vrijdag 12 augustus
Aankomst tussen 16:00 – 18:00 uur
18:00 uur: kennismaking
18:30 uur: diner
21:00 uur: Full Moon Suptour
23:30 uur: afsluiting dag

Zaterdag 13 augustus
08:30 uur: ochtend meditatie
09:00 uur: ontbijt
11:00 uur: Bijzondere reis met een Sjamaan
13:30 uur: lunch
13.30 uur: middag vrij
18:00 uur: Diner
19:30 uur: Mindful wandeling aan zee met meditatie, yoga en mindfulness.

Zondag 14 augustus
08:30 uur: ontbijt
10:00 uur: ijsbad en ademhaling
12:30 uur: Supschool, op de sup lunchen in de natuur, suppen en afsluitende body scan meditatie
15:30 uur: afsluiting weekend

==========================

 

Meer informatie vind je HIER