MIJN HELE LEVEN HOU IK VAN WATER

Ongeveer 25 jaar geleden ben ik, Jennifer Simons begonnen met golfsurfen. Na vele male oefenen, was ik nog steeds absoluut geen pro 🙂  maar ik vond het erg leuk om te doen. Mijn hele leven hou ik van water. Mijn droom om professioneel golfsurfer te worden moest ik dus toch echt gaan vergeten. Maar dat maakte niet uit, want ik ontmoette leuke vrienden op zee, die dezelfde passie deelden.

Water golven en surf. Zo ben ik in aanraking gekomen met suppen. Een goede vriend nam mij mee op een oude windsurfplank, hij heeft mij kennis laten maken met stand up paddling. Waarschijnlijk dacht hij, misschien is dit meer haar ding dan surfen op zee. Het was een hele zware oude windsurfplank maar ik kon erop suppen met een peddel. Ik vond dit zo te gek, maar na een tijdje was ik het zo zat om veel kilo bovenop mijn auto te sjouwen, dat ik besloot mijn eerste sup te kopen. In die tijd waren er nog weinig boards te koop en ze waren ook best duur. Ik had echt de meest verschrikkelijke zuurstok roze sup, maar ik was helemaal happy om alle wateren te gaan verkennen. Meestal alleen, want er waren bijna geen suppers.

Zo zijn mijn avonturen op de sup begonnen. In 2022 zelfs een 220 km Sup Elfstedentocht gedaan.  Nu hou ik zoveel van suppen dat ik nu 6 jaar geleden Supschool Cup of Sup ben begonnen en ook een opleiding bij de ASI heb gedaan in 2017. Ondertussen vele sup kilometers rijker en gediplomeerd supinstructeur.
Ik hoop vele volwassenen en kinderen net zo enthousiast te maken met het mooiste wat er is in mijn leven: SUP IT UP!

sup Elfstedentocht

Jennifer Simons  |  Cup of Sup

www.cupofsup.nl
info@cupofsup.nl
Tel.
06-26986644