Gisteren, 5 augustus, met mijn twee kinderen “meiden” van 9 en 11 jaar bij Jennifer onze eerste suptour gedaan!
Ontzettend goede uitleg met duidelijke begrijpelijke instructies. Na 10 minuten stond de oudste al op het board na een aantal goede aanwijzingen en geruststellingen van Jennifer. De jongste vond het spannend en is toen bij Jennifer op het board gegaan. Even later stond ik ook en begon de tour. Tijdens de tour hield zij het overzicht en was duidelijk aanwezig en zag alles wat erom zich heen afspeelde.
Al met al gaan we dit zeker nog een aantal keer doen bij Supschool Cup of Sup!!
Super!

Remco

Woensdag 1 augustus een super leuke middag gehad in het duizend eilandenrijk met Jennifer Simons van “Cup of Sup”. We hadden heerlijk weer� en er was veel te zien onderweg, veel dieren gezien op de eilandjes en zijn tot de molen geweest. Daarna lekker gegeten bij grand café Marktzicht.
Nogmaals dank Jennifer�.
Groet Chrétiën Klomp

Chretien Klomp

Jennifer heeft afgelopen week een supclinic verzorgt voor de tieners van RIJK sport. Jennifer geeft kort en duidelijk de nodige uitleg wat het beste past bij enthousiaste kids. Ze geeft ze alle vrijheid om plezier te maken maar houdt de veiligheid nauwlettend in de gaten.

We kunnen niet anders zeggen dan dat de tieners heel erg genoten hebben, een en al plezier en blije gezichten.

Een klein puntje van kritiek, ze vonden het veeeeeeels te kort

Doortje Feijen

Wat een super feestje vandaag gehad van mijn zoon.
Door de duidelijke uitleg van Jennifer hadden ze het suppen zo onder de knie. Een aanrader!

Loes Regterink

Jennifer heeft het partijtje van mijn 9 jarige dochter tot een onvergetelijk middag gemaakt met een geweldige sup-les. De meiden vonden het allemaal enorm leuk en pikten het snel op waardoor ze ook allemaal hebben kunnen staan op hun board. Super trots waren ze natuurlijk. Jennifer had alle gear, compleet met wetsuits en bijpassende t-shirts. Alles was tiptop voor elkaar. Echt een aanrader voor een te gek kinderfeestje! En bij ons was het weer niet fantastisch en toch was het een fantastische middag dus laat je daar niet door afschrikken!

Elke Klaver

Suppen is superleuk en kan het iedereen aanraden! Voor de fun maar ook zeker voor een goede work-out!! Ik heb een onwijs leuke supmiddag gehad, heerlijk gesupt door de natuur en in het zonnetje. Vooraf een uitleg van Jennifer over hoe balans te krijgen en houden en hoe je zo goed mogelijk je spieren kon gebruiken voor een optimaal effect. En ze had een mooie route uitgestippeld. Het was ontspannend en toch voldoende lichaamsbeweging, voor mij de perfecte combi!

Marjon Oostwouder

Het was SUPper suppen met Jenny van cup of sup! De kinderen waren meteen vertrouwd. We hebben een heerlijke middag gehad! Ook super fijn dat cup of sup op lokatie komt! Afstand is dus geen probleem. Ik ga dit zeker nog es doen! Zeker nog es met de kinderen, maar met een paar vriendinnen lijkt me ook super leuk! Tevens is het een geweldige work out! Ik had spierpijn op plekken waar ik niet wist dat ik spieren had!  de kinderen hadden nergens last van, die waren alleen maar SUPer enthousiast!

Judith van Olphen

Super ervaring. Ook voor de jongste van mij! Zeker een aanrader!!!

Matthijs Honsbeek

www.cupofsup.nl
info@cupofsup.nl
Tel.
06-26986644