Als je op zoek bent naar een unieke en verfrissende ervaring op het water, zoek dan niet verder dan Supschool Cup of Sup’s nieuwste aanbod: “Bingo op de Sup”! Dit spannende evenement tilt het stand-up paddleboarding naar een geheel nieuw niveau, terwijl je de kans krijgt om geweldige prijzen te winnen – zonder enige twijfel een geweldige manier om je dag op te fleuren!

Wat is Sup Bingo?

Sup Bingo is een innovatief concept dat  bingo combineert met de vreugde van stand-up paddling. Het draait allemaal om plezier hebben. Met de prachtige eilandjes als je speelveld en de frisse lucht als je metgezel, is dit een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

 

Waarom Sup Bingo?

Stel je voor: je peddelt rustig langs het kalme wateroppervlak, omringd door natuurlijke pracht, tot je op de plek bent waar jullie allemaal verzamelen. Dan gaat het spel pas echt beginnen Het is een leuke en boeiende manier om tijd door te brengen op je SUP, en het stelt je in staat om verbinding te maken met de natuur terwijl je op een nieuwe manier speelt.

Leuke Prijzen

Bij Supschool Cup of Sup geloven we in het belonen van plezier en deelname. Daarom bieden we een scala aan fantastische prijzen die je kunt winnen tijdens Sup Bingo. Van vouchers voor SUP-verhuur tot unieke merchandise en meer, onze prijzen zullen je zeker doen glimlachen. Het beste van alles is dat deelname aan Sup Bingo betekent dat je kans maakt op deze prijzen, zonder enige druk om opwindende verwachtingen te overtreffen.

De prijzen zijn o.a. beschikbaar gesteld door: Primera Langedijk, Bobbyspancakes, De Roode Leeuw, Het Bakkershuys, Snackbar BOL, Yoe damesmode, Ed Ydo, Boules en bites bar Alkmaar, Toko Langedijk, Limburgia Broek op Langedijk, De Broekerberg, Smaak enzo, Mamamiepie, Mini dotjes, Food by Crisje en nog veel meer!

Hoe Doe Je Mee?

Deelnemen aan Sup Bingo is eenvoudig. Schrijf je in, in onze online agenda bij Sup Bingo. Automatisch ontvang je een mail met alle informatie over parkeren, kleding etc etc

Conclusie

Sup Bingo bij Supschool Cup of Sup biedt een geweldige gelegenheid om te genieten van de schoonheid van de natuur, samen met een vleugje competitie en een kans om leuke prijzen te winnen. Of je nu een doorgewinterde SUP-enthousiasteling bent of gewoon op zoek bent naar een leuke nieuwe ervaring, Sup Bingo heeft voor elk wat wils. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze evenementen en ontdek hoe bingo en stand-up paddling samenkomen voor een onvergetelijk avontuur!