sup fit voor kinderen Sup kids Langedijk

Sup Fit Kids: Een Waterig Avontuur voor Actieve Kids in Langedijk (gemeente Dijk en Waard)!

Houd je van avontuur en ben je klaar om je energie los te laten op het water? Sup Fit Kids is dé plek voor actieve kinderen in Langedijk om te genieten van een spannend en sportief avontuur op een supboard!
Lees verder en ontdek waarom Sup Fit Kids de perfecte bestemming is voor enthousiaste en avontuurlijke kids.

Actief en Gezond:
Bij Sup Fit Kids draait alles om beweging, plezier en een gezonde levensstijl. Onze supsessies combineren de stoere sport van suppen met leuke en uitdagende fitnessoefeningen. Kinderen krijgen de kans om hun spieren te versterken, hun evenwicht te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van de prachtige wateren van Langedijk.

Professionele Begeleiding:
Onze ervaren instructeurs staan klaar om de kinderen te begeleiden en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun sup vaardigheden. Ze zorgen voor een veilige omgeving waarin kinderen kunnen groeien, zelfvertrouwen kunnen opbouwen en plezier kunnen hebben op het water. Met hun expertise en passie voor watersporten zorgen ze ervoor dat elke supsessie een onvergetelijke en uitdagende ervaring wordt.

Ontdek de Schoonheid van Langedijk:
Sup Fit Kids biedt een unieke manier om de prachtige omgeving van Langedijk te verkennen. Terwijl kinderen op hun supboards staan, kunnen ze genieten van bewegen in het natuurgebied, prachtige wateren en de natuurlijke schoonheid van het gebied. Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de natuur en hen te laten waarderen wat de omgeving te bieden heeft.

Plezier voor Alle Leeftijden:
Sup Fit Kids verwelkomt kinderen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een ervaren supper bent of nog nooit eerder op een supboard hebt gestaan, we hebben activiteiten en uitdagingen die geschikt zijn voor iedereen. Het draait allemaal om het creëren van plezierige en positieve ervaringen voor alle deelnemers.

Schrijf je Vandaag Nog In:
Ben je klaar om je avontuur op het water te beginnen? Schrijf je vandaag nog in bij Sup Fit Kids in Langedijk en ontdek de wereld van suppen als sport en fitness op een supboard. We bieden een veilige en gezellige omgeving waarin kinderen kunnen leren, groeien en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Mis deze kans niet voor een actieve levensstijl.

Reserveer in ons online boekingssysteem. Tot snel!

Belangrijk om te weten
Verplicht een Zwemdiploma A
Leeftijd is van 6 – 11 jaar (we hebben op dinsdag een gemixte groep ook met jongeren)
Plaats: Supschool Cup of Sup, Broek op Langedijk
Donderdag middag van 16:00 tot 17:00 uur
€ 10,- per les = € 50,- met strippenkaart van 5 lessen
Strippenkaarten zijn een jaar geldig na aankoop
Losse les zonder kaart € 12,50

Tot de maand Mei dragen kinderen een wetsuit over de sportkleding.
Of bij iets kouder weer. Bij mooi weer is sport kleding voldoende.

Mocht je als ouder graag mee willen suppen. Dan mag dit altijd.
Speciaal tarief om bij deze les mee te suppen is € 12.50,-

Na reservering volgt er een mail met advies over kleding, locatie, parkeren en andere belangrijke dingen om te weten. Lees dit goed door!

Geef je op via ons online reserveer systeem bij een oranje link. Je hoeft met een strippenkaart niet iedere week te komen. Kom je niet, dan reserveer je ook niet. De strippenkaart is een jaar geldig.

Sup fit kids supschool cup of sup

Tip: Vier je verjaardagsfeestje bij Supschool Cup of Sup.

sup kinderen tricks op de sup supboard supschool cup of sup

Woon je in Alkmaar? Kijk dan eens bij Supschool Alkmaar.