SUP MET JE HOND

Iedere maand organiseren wij een workshop : suppen met je hond. Niet alleen de honden worden hier ZEN van maar ook “de baasjes” komen helemaal tot rust.

Voor de hond is het vaak even wennen, maar er zijn ook honden die echt van water houden en snel op het board zitten. Onze supschool kiest er bewust voor om dit te organiseren in een kleinere groep van maximaal 6 personen.

Heb je geen sup ervaring dan raden we je aan om eerst de Sup Clinic te volgen zonder hond. Heb je deze gedaan, dan hoef je je minder op jezelf te concentreren en heb je meer aandacht voor de workshop. Wat vaak rustiger is voor jezelf maar ook voor de honden.

Wil je niet staan op het supboard maar wil je net als de honden heerlijk zitten. Dan is dat gewoon mogelijk.

We beginnen met de hond te laten wennen aan het supboard. Met speciale trucjes zitten ze al snel op het board. De meeste honden worden heerlijk rustig en genieten op de sup.

Een koekje en wat water voor onderweg! Deze workshop mag je echt niet missen.

Sommige honden vinden het niet fijn als er andere honden in de buurt zijn. Ze worden onrustig en worden er niet ontspannen van. Is jou hond vaker onrustig of gespannen bij andere honden? Kom dan alleen samen met de hond op een dag en tijdstip naar keuze. De sup honden workshop is dan met privé les.

Honden Sup vanaf € 25,- inclusief sup materialen, (wetsuit) en sup instructeur.

Heb je de workshop gevolgd, dan mag je zelfstandig een sup huren om met de hond erop uit te trekken.

Reserveren : info@cupofsup.nl

DATA HONDEN SUP

Tijdstip : 14:00 – 15:30/16:00 uur

Zondag 27 maart
Zondag 24 april
Zondag 29 mei
Zondag 26 juni

Kosten per keer € 20,-
Strippenkaart 5x € 87,50 (= € 17,50 per keer) Je mag met de strippenkaart ook met je hond een board huren.

Juli, augustus, september en oktober volgen later! Deze staan niet in de agenda.

Reserveer bij een link op de website. Wil je eerst zelf de Sup Clinic volgen? Dit is 7 dagen per week op 3 verschillende tijdstippen te reserveren.

Zit je op een honden cursus of heb je een honden school of een andere organisatie. Met je eigen groep kun dit ook op een dag naar keuze/tijdstip in boeken.  Graag per email aanvragen.