Sup met je hond

Ontdek een unieke en ontspannende activiteit samen met je trouwe viervoeter – Suppen met je hond bij Supschool Cup of Sup! Onze workshop biedt een geweldige gelegenheid voor zowel de honden als hun baasjes om helemaal tot rust te komen.

Bij suppen met je hond kan het in het begin even wennen zijn, maar sommige honden zijn dol op water en springen snel op het supboard. Bij Supschool Cup of Sup organiseren we deze workshop bewust in kleine groepen van maximaal 6 personen, zodat we persoonlijke aandacht kunnen geven aan elke deelnemer.

Als je geen ervaring hebt met suppen, raden we aan om eerst de Sup Clinic te volgen zonder je hond. Op deze manier kun je je beter concentreren op de workshop en heb je meer aandacht voor je hond. Dit zorgt voor een rustigere ervaring, zowel voor jou als voor je hond.

Wil je liever niet staan op het supboard, maar wil je samen met je hond heerlijk zitten? Dat is absoluut mogelijk! We zorgen ervoor dat zowel jij als je hond comfortabel kunnen genieten van de workshop.

We beginnen de workshop door je hond te laten wennen aan het supboard. Met speciale trucjes helpen we je hond om snel vertrouwd te raken met het board. De meeste honden worden heerlijk rustig en genieten volop van de supervaring.

Denk voor de workshop aan een koekje en water voor onderweg, zodat zowel jij als je hond optimaal kunnen genieten.

Als jouw hond wat gespannen of onrustig is in de buurt van andere honden, bieden we ook privélessen aan tijdens de honden sup workshop. Op die manier kun je de workshop volgen op een dag en tijdstip naar keuze, zonder andere honden in de buurt.

De kosten voor de Honden Sup workshop beginnen bij €25,-, inclusief supmaterialen, een (wetsuit) en een ervaren supinstructeur.

Na het volgen van de workshop heb je de mogelijkheid om zelfstandig een sup te huren en erop uit te trekken met je hond.

Reserveren voor de Honden Sup workshop kan via info@cupofsup.nl. Mis deze unieke ervaring niet en kom samen met je hond genieten van een ontspannend avontuur op het water bij Supschool Cup of Sup!

SUP MET JE HOND

Op aanvraag organiseren wij een workshop : suppen met je hond. Niet alleen de honden worden hier ZEN van maar ook “de baasjes” komen helemaal tot rust.

Voor de hond is het vaak even wennen, maar er zijn ook honden die echt van water houden en snel op het board zitten. Onze supschool kiest er bewust voor om dit te organiseren in een kleinere groep van maximaal 6 personen.

Heb je geen sup ervaring dan raden we je aan om eerst de Sup Clinic te volgen zonder hond. Heb je deze gedaan, dan hoef je je minder op jezelf te concentreren en heb je meer aandacht voor de workshop. Wat vaak rustiger is voor jezelf maar ook voor de honden.

Wil je niet staan op het supboard maar wil je net als de honden heerlijk zitten. Dan is dat gewoon mogelijk.

We beginnen met de hond te laten wennen aan het supboard. Met speciale trucjes zitten ze al snel op het board. De meeste honden worden heerlijk rustig en genieten op de sup.

Een koekje en wat water voor onderweg! Deze workshop mag je echt niet missen.

Sommige honden vinden het niet fijn als er andere honden in de buurt zijn. Ze worden onrustig en worden er niet ontspannen van. Is jou hond vaker onrustig of gespannen bij andere honden? Kom dan alleen samen met de hond op een dag en tijdstip naar keuze. De sup honden workshop is dan met privé les.

Honden Sup vanaf € 25,- inclusief sup materialen, (wetsuit) en sup instructeur.

Heb je de workshop gevolgd, dan mag je zelfstandig een sup huren om met de hond erop uit te trekken.

Reserveren : info@cupofsup.nl

DATA HONDEN SUP

De data voor honden sup volgen nog.

Kosten per keer € 25,-
Strippenkaart 5x € 62,50 (= € 12,50 per keer) Je mag met de strippenkaart ook met je hond een board huren.

Reserveer bij een link op de website. Wil je eerst zelf de Sup Clinic volgen? Dit is 7 dagen per week op verschillende tijdstippen te reserveren.

Zit je op een honden cursus of heb je een honden school of een andere organisatie. Met je eigen groep kun dit ook op een dag naar keuze/tijdstip in boeken.  Graag per email aanvragen–> info@cupofsup.nl