Sup met Je Hond bij Supschool Cup of Sup

Ontdek een suppen met je hond

Bij Supschool Cup of Sup bieden we een speciale workshop aan: Sup met je hond! Dit is een fantastische kans voor zowel jou als je harige metgezel om samen te genieten van een ontspannende activiteit op het water.

Suppen met Je Hond:
Stap samen met je trouwe viervoeter op een supboard en ervaar een uniek avontuur waarbij jullie beiden helemaal tot rust komen. Onze workshop is speciaal ontworpen om een ontspannen sfeer te creëren voor zowel jou als je trouwe viervoeter.

Geschikt voor Beginners:
Zelfs als je geen ervaring hebt met suppen, ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze workshop. We organiseren de sessies in kleine groepen van maximaal 6 personen, zodat we persoonlijke aandacht kunnen bieden aan elke deelnemer.

Comfortabel Genieten:
Je hoeft niet per se te staan op het supboard; je kunt ook heerlijk zitten terwijl je met je hond op het water drijft. We zorgen ervoor dat zowel jij als je hond comfortabel kunnen genieten van de workshop.

Voorbereiding en Kosten:
We beginnen de workshop met het laten wennen van je hond aan het supboard. Met speciale trucjes helpen we je hond snel vertrouwd te raken met het board. Denk aan een koekje en water voor onderweg, zodat jullie beiden optimaal kunnen genieten.

Privélessen Beschikbaar:
Als je hond gespannen is in de buurt van andere honden, bieden we ook privélessen aan tijdens de workshop. Zo kun je de sessie volgen op een dag en tijdstip naar keuze, zonder andere honden in de buurt.

Klaar om deze unieke ervaring te beleven? De kosten voor de Honden Sup workshop beginnen bij €25,- en zijn inclusief alle benodigde materialen en een ervaren supinstructeur. Reserveer snel jouw plek via info@cupofsup.nl en kom samen met je hond genieten van een ontspannend avontuur op het water bij Supschool Cup of Sup!

Word Lid van Onze Honden Sup Community op Whatsapp:
Wil je in contact komen met andere hondenliefhebbers die dol zijn op suppen? Word lid van onze Honden Sup community op Whatsapp! Hier delen we tips, ervaringen en organiseren we leuke activiteiten. Meld je hier aan bij onze Honden Sup community op Whatsapp.

Honden Sup Sessies:

Ben je klaar om samen met je hond te genieten van een supavontuur? Houd onze website in de gaten voor de aankomende data voor de honden sup sessies!

Kosten:
– Per sessie: €25,-
– Strippenkaart voor 5 sessies: €62,50 (slechts €12,50 per keer). Met de strippenkaart kun je ook een board huren voor jou en je hond.

Reserveren:
Klik op de link op onze website om direct jouw plek te reserveren. De Honden sup staat er niet standaard in, er komen het hele jaar door diverse data die speciaal voor honden en hun baasjes gereserveerd zijn. Deze komen ook voorbij in onze Whatsapp community.
Wil je eerst zelf de Sup Clinic volgen? Dit kan 7 dagen per week op verschillende tijdstippen worden gereserveerd.

(Privé) Boekingen:
Heb je al een groepje mensen met honden om je heen verzameld? Zit je op een hondenclub? Neem dan contact met ons op om een datum af te spreken voor een privé sessie. Stuur ons een e-mail voor meer informatie en reserveringen naar info@cupofsup.nl

Met je hond op de sup
Hondensup, sup met je hond in Langedijk
Sup je hond zen. Ontdek suppen in Dijk en Waard bij Supschool Cup of Sup
Sup met je hond. Suppen met je hond. Met je hond op een supboard