Beste ouders,

De zomervakantie staat voor de deur en wij bij Supschool Cup of Sup hebben een speciaal programma voor kinderen: Kids Summer Sup! Vanaf 24 juli, de hele zomervakantie, elke maandag en dinsdag, nodigen wij kinderen uit om mee te doen aan leuke sup-activiteiten. Het beste van alles is dat jullie zelf kunnen bepalen wanneer je zin hebt om deel te nemen, als je je maar inschrijft!

Ons Kids Summer Sup programma biedt een zomer vol avontuur, plezier en nieuwe ervaringen op het water. Hier zijn de details:

– Data: Vanaf 24 juli, elke maandag en dinsdag gedurende 6 weken
– Tijd: 14:45 uur – 16:15 uur
– Leeftijd: 6 – 12 jaar
– Zwemdiploma A is verplicht, en zelfs als je nog nooit hebt gesupt, ben je van harte welkom om deel te nemen.

Iedere keer dat de kinderen komen, wacht er een ander avontuur op hen. Denk aan activiteiten zoals suppen en ijsje eten, sup bingo, sup puzzeltochten, bloemenkransen maken op het water, schilderen, tafeltennis en nog veel meer! Onze gediplomeerde supinstructeur zorgt ervoor dat de kinderen veilig en met plezier op het water zijn. En het beste van alles is dat iedere week een ouder van de kinderen gratis mee mag suppen, zodat zij ook van de sup ervaring kunnen genieten.

Dus, als jullie kinderen op zoek zijn naar avontuur, plezier en nieuwe ervaringen deze zomer, schrijf ze dan in voor Kids Summer Sup bij Supschool Cup of Sup. Ze zullen niet alleen nieuwe vaardigheden leren, maar ook nieuwe vrienden maken en genieten van het prachtige water.

Om in te schrijven of voor meer informatie kunnen jullie contact met ons opnemen via de whatsapp of  info@cupofsup.nl. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt, en vol = vol

We kijken ernaar uit om jullie kinderen te verwelkomen bij Kids Summer Sup voor een geweldige tijd op het water!

Met vriendelijke groet,

Jennifer Simons
Supschool Cup of Sup

ps. HIER is de link om je in te schrijven!
ppss. Kan je niet op maandag of dinsdag? Op donderdag hebben we speciaal voor de kinderen de Sup Fit Kids en anders zijn we 7 dagen per week open, dus er zal vast een mogelijkheid zijn om langs te komen!

Sup kids bloemen plukken Sup kids Kupps of Sup Sup kids summer fun