Ook wij hebben veel social media kanalen.

O.a. Facebook, Instagram, Youtube en TikTok.

Op Instagram vinden we het leuk als je ons tagt in foto’s die bijvoorbeeld bij een suptour zijn gemaakt, die jij post op instagram. Gebruik de hashtags #cupofsup #supschoolcupofsup
Volg ons, tag ons, maak een verhaal, geef een leuke comment op onze foto’s, like ze allemaal voor een shoutout. Wij volgen je terug, en plaatsen de berichten door in ons verhaal.

Op Facebook staan ook de foto’s, én zetten we onze speciale sup evenementen in de agenda. Wij vinden het leuk als je de evenementen deelt!

Volg ons op Tiktok! We doen er nog niet heel veel mee, maar we hopen dit deze zomer wel te doen. Heb je coole, grappige ideeën voor TikTok, laat het ons weten!

Op ons Youtube kanaal staan ook een aantal video’s over de supcrew van 2020 én zeezwem avonturen. Wie weet komt er dit seizoen leuke video’s van suptours, supclinics etc…

Als je ook nog eens My_suplife op instagram wilt liken zou dit te gek zijn.
My_suplife oftewel Corjan deelt allerlei leuke foto’s, heeft iedere dag een nieuw muziekje in zijn verhaal. dat muziekje komt ook op Spotify! Klik op deze link om direct naar de speellijst te gaan!

Heb jij ál onze blogs al gelezen? Er staan er nu nog niet zoveel, maar check regelmatig onze blog pagina. Ook als je tips hebt voor onze blogs, laat het ons weten!
Stuur een mail, DM, bericht, bel, spreek ons op het water. Er zijn genoeg mogelijkheden, en het kan ons niet gek genoeg!