Mobile gym en sup fitness met Jennifer Simons van Supschool Cup of Sup en Thom van Straten

Sup Tour inclusief korte clinic

Kom suppen!
We peddelen 7 dagen op meerdere tijdstippen door de prachtige wateren en natuurgebied van het Duizend Eilanden Rijk. Je krijgt de beste sup tips en tricks van een gediplomeerd en ervaren supinstructeur tijdens de sup tour. De tour is duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. Dit ligt aan de groepsgrootte en ervaring van de suppers.

In de online agenda kun je zelf je sup tour reserveren. Aan het einde van de tour is er nog een prachtig Oosterdel Gebied om in te suppen. Wil je langer op de sup blijven, dan is dit mogelijk en kun je dit aangeven bij je reservering of tijdens de tour. Hoe fijn is het om nog even zelfstandig dit prachtige water gebied te verkennen.

Kosten van de suptour € 25,- (1 a 1,5 uur)

Wil je met bijvoorbeeld je eigen privé groep, sport club, yoga groep komen suppen of sup fitten (bootcamp op de sup) Dit is alleen mogelijk bij 6 personen of meer. Per email of WhatsApp bericht kun je dit versturen. Er sluiten dan geen andere personen aan bij je eigen groep. Wil je met een groep of op een datum en ander tijdstip reserveren dan onze agenda aan geeft. Dit is ook mogelijk.


Alle tijden in de online agenda zijn aan te passen in overleg
 • De sup tour is inclusief:
  Supmaterialen en in de koudere maanden inclusief wetsuit voor zowel volwassen als kinderen.
 • Ervaren en gediplomeerde supinstructeur
 • Basis uitleg als je nog nooit eerder hebt gesupt, leggen we stap voor stap de basis op de kant en op de sup uit.
 • Ruimte om je waardevolle spullen veilig op te bergen. (de supschool)

Suppen is voor iedereen toegankelijk. Voor jong en ouder. Eenvoudig om de basis te leren. Leeftijd vanaf 7 jaar, zwemdiploma A verplicht voor deze sup tour. Heb je geen zwemdiploma A en ben je jonger dan 7  jaar, dan kun je bij een volwassene lekker voor op de sup zitten en heerlijk genieten van de omgeving. De korte Sup Clinic die in deze sup tour wordt uitgelegd, is bedoeld om kort kennis te maken met suppen, het supboard en de overige supmaterialen.

Als je denkt dat je veel en vaak in het water ligt, heb je het mis, de meeste mensen vallen nooit. Je raakt snel vertrouwd op onze zeer stabiele boards.
Wij geven garantie dat je droog blijft in de koudere maanden. Is het lekker weer, dan is het natuurlijk wel heerlijk om een duik te nemen in het water.

Je kunt met een eigen groep ook een arrangement boeken met eten en drinken. De duur is dan altijd 2 of 3 uur. Kosten vanaf € 25,- Op aanvraag per email. Graag doorgeven aantal personen, wensen en een datum met tijd. We sturen een offerte op maat. Mocht niet iedereen willen suppen, is er een mogelijkheid om een bootje te huren of een boot voor een grotere groep.

De korte Sup Clinic die in deze sup tour wordt meegenomen is bedoeld om kort kennis te maken met suppen, het supboard en de overige supmaterialen. Wij leren je de basisvaardigheden voordat je zelfstandige een sup huurt of mee gaat met deze sup tour:

 • Wat is een supboard
 • Hoe verstel ik een sup peddel
 • Wat is de techniek van het peddelen
 • Hoe val ik veilig in het water en kom ik terug op mijn sup board
 • Houding, positionering en balans
 • Veiligheid op en rond het water
 • Het maken van bochten
 • Van zitten naar staan op het sup board

Ben je na deze sup tour zo enthousiast over suppen. Sluit dan aan bij onze wekelijkse suplessen.
Wordt je lid van de supschool dan is het tarief € 12.50 p.p. per sup activiteit.
Of met een eigen board € 10,- p.p. Wil je hier meer over lezen, op onze website staat deze informatie bij strippenkaart.

Suppen met moederdag naar deze molen is toch helemaal fantastisch met supchool cup of sup uit broek op langedijk