Al een jaar ben ik supinstructeur bij Supschool Cup of Sup, en geef ik bijna dagelijks een suptour door het mooie landschap van Noord-Holland.
We suppen voornamelijk in het o,zo mooie Duizend eilandenrijk. Voor het eerst heb ik de hele winter door gesupt, bijna dagelijks.
En ik heb daar een heleboel leuke verhalen over te vertellen

Het mooiste aan het Duizend Eilandenrijk waar we meestal suppen is de diversiteit. Elke dag is het weer anders. Vooral nu is het echt te merken dat het voorjaar wordt.
De vogels beginnen mooie liedjes voor ons te zingen als we voorbij suppen. Het water is mooi helder en schoon. De groene bladeren komen weer aan de bomen, de aalscholvers zitten op hun nest en de eerste jonge dieren hebben we gespot.
Als we aan het suppen zijn door Langedijk komen we veel verschillende dieren tegen. Soms zijn ze een beetje verstopt, maar gelukkig weten wij van Supschool Cup of Sup de plekker allemaal te vinden.

Als je een eigen sup hebt is het ook altijd mogelijk om met ons mee op tour te gaan, natuurlijk tegen een gereduceerd tarief. Want suppen is natuurlijk heerlijk in je eentje, maar af en toe mee met mensen die dezelfde passie hebben kan ook fijn zijn.
Als je je aanmeld in onze agenda, vermeld dan dat je met je eigen supboard komt zodat wij daarvan op de hoogte zijn.
Laatst op mijn (Corjan) instagram account had ik trouwens nog een leuke reels(filmpje) gepost, waarin ik een poging deed om Freek Vonk na te doen…
Van de week komt het volgende filmpje online, ook weer lachen, gieren, brullen.
Ik weet niet of je Supschool Cup of Sup al volgt op instagram? Daar komen af en toe leuke win-acties voorbij.
Gebruik in ieder geval altijd de hashtags #supschoolcupofsup en #cupofsup als je een foto op je social media post, want de mooiste foto van seizoen 2021 wordt beloond met een leuke prijs. Welke prijs dat is houden we nog even geheim.

Terwijl ik deze blog aan het schrijven ben merk ik dat ik veels te veel te vertellen heb, ik neem me dan ook voor om met iets meer regelmaat te posten.

Maar goed, nu dan echt een kort verhaal over één van de de suptours die ik laatst heb mogen doen, tijdens een suptour in het mooie landschap van Noord-Holland.

Je kent ze vast wel. Die mensen die een beetje onzeker zijn. Niet zeker of het weer wel goed genoeg is om te suppen, niet zeker of ze wel een goede balans hebben, niet zeker of ze droog blijven.
Ik begrijp dat wel. Als je iets nog nooit gedaan hebt, is het soms spannend. Logisch dat je niet weet wat er komen gaat.
Gelukkig ben ik inmiddels wel wat gewend, en vind ik het juist een uitdaging om die mensen juist te laten staan en nog een gekke oefening te laten doen.
Drie keer raden, het is me weer gelukt! De mensen die nu mee waren in de tour stonden binnen 10 minuten, en binnen 3 kwartier durfde 1 van hun zelfs een SUPburpie te doen.
En ze waren er allebei niet ingevallen, zoals meestal.
Achteraf waren ze zeer enthoussiast over hoe ik ze op hun gemak had gesteld en waren ze verbaasd over zichzelf dat ze het maar mooi geflikt hadden.
Dat zijn nou de leuke kanten van supinstructeur zijn! Wil je tijdens jou suptour/les/clinic ook een (gekke) oefening doen, laat het dan even weten.
Hoe warmer het weer, hoe gekker de oefeningen.. 😉

Onze aankomende supactiviteiten op een rijtje:

27 April: Koningsdag 2021 (kom oranje verkleed en krijg korting!)
27 April: Full moon suptour

Vrijdag 30 April Sup Yoga clinic

Vrijdag 7 Mei Vossenjacht
11 Mei: Transformatiesup; Nieuwe maan
23 Mei: Transformatiesup; Halve maan
26 Mei Transformatiesup; Supermaan
26 Mei: Full moon Suptour; Supermaan!!

Woensdag: Suptraining beginners.
Woensdag: SupFit volwassenen.
Donderdag: SupFit volwassenen.
Donderdagmiddag: SupFit Kids
Vrijdag: Suptraining Semi-gevorderden
Zaterdag: Suptraining gevorderden. 10 KM.

En natuurlijk zijn er iedere dag tours, suplessen, suptrainingen, clinics en losse supverhuur te boeken. Staat er iets niet in de online agenda, kan je gewoon boeken en bij het bijzonderheden formulier aangeven wat je wilt. Of je neemt even contact op!