vrijgezellenfeest op een supboard

Sup vrijgezellenfeest

Jij!, leest dit vast omdat je de taak hebt gekregen om een vrijgezellenfeest te organiseren. 

Nu heb je zeker de juiste keuze gemaakt. Want dit vrijgezellenfeest is sportief, SUPer gezellig, uniek en de garantie voor een top dag. 

Met een ervaren sup instructeur, op de vrolijkste gekleurde supboards gaan we op sup avontuur door de prachtige natuur en wateren van het Duizend Eilandenrijk.

Wil je nog een lekkere lunch voor onderweg of een flesjes champagne om te proosten op de nieuwe bruid of bruidegom, sushi eten op het geheime eiland met een fles wijn. Alles is mogelijk.

Vanaf maart kun je dit feest boeken. Bij iets minder weer hebben we lekkere warme wetsuits en kan het feest gewoon door gaan. De kans dat je op onze stabiele boards in het water valt is minder dan 99% kans.

Stuur een email met hoeveel personen jullie komen, de naam van de bruid/bruidegom en welke dag/tijd de party moet beginnen. Heb je vooraf al bepaalde wensen, laat het ons weten. We nemen binnen 24 uur contact op om alles te regelen.

De keuze tijd voor sup = 1 uur, 2 uur of 3 uur sup. De 2 en 3 uur kunnen samen met een arrangement. Maar alleen suppen is natuurlijk ook mogelijk. De kosten zijn vanaf € 25,- p.p.