Vrijgezellenfeest op een supboard

Sup vrijgezellenfeest

Jij, leest dit vast omdat je de taak hebt gekregen om een vrijgezellenfeest te organiseren.

Nu heb je zeker de juiste keuze gemaakt. Want dit vrijgezellenfeest is sportief, SUPer gezellig, uniek en de garantie voor een top dag.

Met een ervaren sup instructeur, op de vrolijkste gekleurde supboards gaan we op sup avontuur door de prachtige natuur en wateren van het Duizend Eilandenrijk.

Wil je nog een lekkere lunch voor onderweg of een flesjes champagne om te proosten op de nieuwe bruid of bruidegom, sushi eten op het geheime eiland met een fles wijn. Alles is mogelijk.

Vanaf maart kun je dit feest boeken. Bij iets minder weer hebben we lekkere warme wetsuits en kan het feest gewoon door gaan. De kans dat je op onze stabiele boards in het water valt is minder dan 99% kans.

Stuur een email met hoeveel personen jullie komen, de naam van de bruid/bruidegom en welke dag/tijd de party moet beginnen. Heb je vooraf al bepaalde wensen, laat het ons weten. We nemen binnen 24 uur contact op om alles te regelen.

De keuze tijd voor sup = 1 uur, 2 uur of 3 uur sup. De 2 en 3 uur kunnen samen met een arrangement. Maar alleen suppen is natuurlijk ook mogelijk. De kosten zijn vanaf € 25,- p.p.

Tip: Wij maken van jou vrijgezellenfeest echt een feestje. Het is erg leuk voor de foto’s en video’s die we onderweg van jullie maken, om jullie vrijgezel even leuk te verkleden. Dit kan over een wetsuit aan en in de warmere maanden gewoon heerlijk in korte kleding. Een sluier of leuk rokje staat erg leuk op de foto’s. We kunnen ook leuke opdrachten verzinnen, die we onderweg kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan boten die langsvaren.

We kunnen wat foto’s laten zien van de bruidegom of bruid. Het is leuk om te laten raden met wie hij/zij gaat trouwen.  Bij het goed raden kunnen we iets leuks geven. Zo zijn er nog veel meer opdrachten die wij voor jullie hebben bedacht. De kosten voor een spel is extra: € 50 eenmalig. Hier hebben we wel wat kleine informatie over jullie vriend of vriendin die gaat trouwen nodig.  We kunnen dan alle opdracht kaarten maken.

Basis uitleg voor de sup tour start
Gezellig met de vrijgezellen op pad
De vrijgezel gaat natuurlijk wel verkleed op het supboard
Toost op de bruid
Het Duizend Eilandenrijk is prachtig om te suppen