In de voorjaarsvakantie hadden we bij Supschool Cup of Sup voor het eerst ons online boekingssysteem getest. Remco, onze websitebouwer, had het één en ander klaargezet voor ons, en daarna hebben wij de hele website aangepast.
Eerst hebben we een beetje geëxperimenteerd met wat proef pagina’s.
Toen bedachten we dat het allemaal weer anders moest en hebben we de hele procedure van registreren en reserveren omgegooid.
Uiteindelijk hebben we het werkend op de manier die wij handig vinden. Remco bedankt!

Daarna werd het tijd om echte pagina’s online te zetten.

We hadden tussendoor ook nog een aantal erg leuke Suptourtjes gedaan, en omdat het zulk goed weer was, hadden we supermooie foto’s kunnen maken.
Niet alleen door het weer natuurlijk, maar ook omdat we leuke suppers kregen. Famillie, kinderen, vrienden en vriendinnen op de sup.
En zelfs een heuse Sup 5-daagse. Als afsluiter in het weekend hadden we nog een aantal mooie Full Moon Suptours mogen doen.
Die foto’s staan nu voor een groot deel op onze website, want we willen de site graag een beetje up-to-date houden, met af en toe nieuwe foto’s. Kijk daarvoor ook in ons fotoalbum.

We hadden dus een boel drukte in de supschool en bij ons thuis, maar het is zeker de moeite waard geweest. Heb je nog opmerkingen over de website dan horen we die graag….Wij zijn dankbaar dat we iedereen weer een supclinic hebben mogen geven!

Dit was echt wel een mooie start van een supper seizoen. We zijn elke dag open 365 dagen per jaar. We zien je snel!